Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه تشکیل نظام فنی و اجرایی قطار شهری تهران به همت ستاد مهندسی پیشرفت دانش‌بنیان شرکت بهره‌برداری متروی تهران با حضور مهدی شایسته اصل مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، بابک احمدی مدیرعامل بخش حمل‌ونقل ریلی گروه مپنا و جمعی از مدیران برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، بنا براعلام مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، بابک احمدی مدیرعامل بخش حمل‌ونقل ریلی (مپنا) در پایان این جلسه با اشاره به اینکه کشور ما در صنعت حمل‌ونقل ریلی در حوزه بین‌شهری قدمت بسیاری دارد اما در حوزه درون شهری، این صنعت جوان است، گفت: زیر ساخت‌های لازم در زمینه قوانین، مقررات و استاندارهای لازم در تضمین کیفیت و سطح خدمات، منسجم نیست و نیاز به تدوین دارد اگرچه استاندارهای بین‌المللی در حوزه فنی حمل‌ونقل ریلی درون شهری داریم اما توصیه استاندار بین‌المللی این است که هر کشور استانداردهای بومی شده خود را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: اقتضائات کشور ما نیز ایجاب می‌کند این سطح از بومی‌سازی را در استانداردهای کشور داشته باشیم و قابلیت‌های اجرا و بهره‌برداری را برایش فراهم کنیم.


مدیرعامل بخش حمل‌ونقل ریلی گروه مپنا ادامه داد: در حال حاضر تشکیل نظام فنی و اجرایی قطار شهری تهران باید محقق شود که بعد از تنظیم و اجرا بتواند به‌عنوان پایلوت در سیستم قطار شهری کلان‌شهرهای کشور مورد استفاده قرار گیرد و در سطح بالاتر بتواند به‌عنوان یک استاندارد ملی به‌ تمامی سیستم‌های قطار شهری‌های کشور ابلاغ شود. 


وی با بیان اینکه در اجرای این طرح از تجارب راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شرکت مپنا به‌عنوان بازوی مشورتی و کارشناسی و سیستم‌های کارشناسی و مشاوره‌ای که در گذشته نظام تعمیرات و نگهداری ناوگان ریلی کشور را پیاده‌سازی کرده‌اند، برای غنی‌تر شدن این کار استفاده می‌کنیم، افزود: کار را با یک تیم مشترک از گروه مپنا و شرکت بهره‌برداری متروی تهران و سازمان شهرداری‌ها، کانون دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت و انجمن صنایع ریلی شروع می‌کنیم و از انجمن حمل‌ونقل ریلی هم کمک خواهیم گرفت. 

وی گفت: باتوجه‌به اینکه تجربه این موضوع در حمل‌ونقل ریلی بین‌شهری وجود دارد فکر می‌کنم در یک دوره یک‌ساله نظام فنی اجرایی شرکت بهره‌برداری قطار شهری تهران را تدوین و برای پیاده‌سازی آماده کنیم . 


بابک احمدی با اشاره به اینکه حرکت به سمت پیاده‌سازی و استقرار نظام فنی مهندسی ریلی کشور در کلان اعم از (درون شهری و برون‌شهری) چند سالی زمان می‌برد، خاطرنشان کرد: قطعاً برای شروع، تدوین نظام فنی اجرایی حمل‌ونقل ریلی درون شهری در اولویت قرار می‌گیرد و بعد از آن به سمت یکپارچه سازی درون شهری و برون‌شهری حرکت خواهیم کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مترو ، شهرداری تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مترو شهرداری تهران شرکت بهره برداری متروی تهران حمل ونقل ریلی قطار شهری درون شهری نظام فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ فرماندار بروجن گفت: رفع مشکلات و تسریع در روند توسعه روستای امام‌قیس بخش گندمان این شهرستان در اولویت کاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.
فتاح کرمی افزود: ساماندهی گلزار شهدا، تسریع در اجرای رفع تداخلات زمین‌های مستثنیات و ملی، تکمیل طرح حفر چاه آب آشامیدنی، اجرای طرح هادی روستایی و آسفالت معابر با اولویت دنبال و اجرایی شود.
وی افزود: تجهیز سالن ورزشی، اصلاح شبکه‌های برق روستایی، بهسازی جاده و کمربندی روستا، توسعه گردشگری، پیگیری و ایجاد بوم‌گردی در چشمه علی روستای امام‌قیس از مهمترین نیاز‌های توسعه‌ای این روستا است.
روستای امام قیس از توابع شهرستان بروجن و در فاصله ۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم