Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» به نقل از سازمان برنامه و بودجه، آیین تودیع و معارفه رئیس امور نظام فنی و اجرایی مشاوران و پیمانکاران سازمان برنامه و بودجه کشور با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس این سازمان و با شرکت مدیران و کارشناسان معاونت فنی، زیربنایی و تولیدی در محل سازمان مذکور برگزار شد.

نوبخت با بیان اینکه در سال ۱۳۹۶ مبلغ ۳۸۶ هزار میلیارد تومان برای مصارف عمومی و ۷۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه و امور عمرانی هزینه شد گفت: در سال‌جاری رقم اعتبارات عمرانی به ۱۲۶ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و امیدواریم با همکاری نظام بانکی بتوانیم در این زمینه شاهد موفقیت قابل توجهی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه اظهارات خود گفت: ۲ ماه نخست امسال بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی تخصیص داده شده و مقایسه عملکرد با سال گذشته، گویای رشد قابل توجه در این زمینه بوده است.

نوبخت همچنین با اشاره به اهمیت امور نظام فنی اجرایی تصریح کرد: حضور من در جلسه تودیع و معارفه رئیس این نظام بیانگر این موضوع است که مواریث گذشته برای ما بسیار اهمیت دارد و توسعه کشور منوط به انجام بهتر فعالیت‌ها در زمینه امور نظام فنی اجرایی است.

وی تأکید کرد: در واقع بسترسازی اصلی توسعه کشور موکول به فعالیت بهتر نظام فنی اجرایی است و ما موظف هستیم از تجارب ارزشمند مدیران قبلی در این حوزه و حوزه‌های دیگر نهایت استفاده را داشته باشیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تکریم و تجلیل خدمات مهندس غلامحسین حمزه‌مصطفوی رئیس قبلی امور نظام فنی اجرایی مشاوران و پیمانکاران این سازمان گفت: با توجه به بازنشستگی ایشان و تأکید بر این که ایشان نیروی مجرب، ارزشمند و امانت‌داری تلقی می‌شوند، امیدواریم بتوانیم از دانش و بینش و تجربه‌شان استفاده کنیم.

نوبخت در ادامه افزود: دکتر سید جواد قانع‌فر به عنوان رئیس جدید امور نظام فنی اجرایی، مشاورین و پیمانکاران انسانی فهیم، پاکدست و توانمند هستند و مدتی به عنوان معاون این حوزه مشغول بوده‌اند و امیدوارم مجموعه همکاران این حوزه، ایشان را کمک کنند تا در ادامه راه موفق شوند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۶۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور