Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری یکشنبه 5اسفندماه با موضوع مهندسی در ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهندسی در ایران موضوع گفت‌وگوی ویژه خبری امشب 5اسفند ماه بود که با حضور غلامحسین مصطفوی رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور و محمدرضا انصاری رئیس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین مصطفوی رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه نظام فنی در کشور سابقه ۵۰ ساله دارد گفت : پروژه های عمرانی که از دهه ۴۰ و ۵۰ به بعد در کشور ساخته شده، زیر پوشش مقررات و ضوابط بوده است که به آن نظام فنی و اجرایی کشور گفته می شود.

وی با اشاره به اینکه اولین نظام فنی و اجرایی کشور تحت عنوان آیین نامه استانداردهای ایران یا طرح‌های عمرانی در سال ۵۲ به تصویب رسیده است افزود : در ماده ۴ این آیین‌نامه مطرح شده است که سازمان برنامه و بودجه موظف است در تهیه استانداردهای اجرایی طرح های عمرانی به نحوی عمل کند که از مجموعه مفاد، قوانین ، آیین نامه ها و دستورالعمل هایی که طبق آیین نامه ها تهیه و ابلاغ می‌شود مجموعه‌ای در جهت نظام فنی و اجرایی تدوین کند تا زبان فنی و اجرایی، بین دستگاه‌های اجرایی پیمانکاران ، سازندگان و سایر عوامل به وجود آید.

مصطفوی با بیان اینکه امسال به علت وضع قوانین و مصوبات گوناگون بدست آمده در حوزه فنی و اجرایی، نظام مهندسی کشور با نقطه عطفی روبه‌رو شده است خاطرنشان کرد: در قانون احکام توسعه موضوع نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور به عنوان یک ضرورت در توسعه نظام مهندسی به تصویب رسید.

رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه این قانون که همه ساخت‌ و سازهای موجود در کشور را شامل می‌شود با هدف ایجاد یک زبان مشترک برای همه فعالان حوزه ساخت و ساز به تصویب رسیده است تا اصولی همانند یکپارچگی، شفافیت، مشارکت، پاسخگویی و بهبود مشترک را در ادامه کار خود به عنوان سرلوحه قرار دهند اظهار داشت: آیین نامه ها هر 10 سال یک بار بازنگری می شوند.

وی با اشاره به اینکه اولین آیین نامه نظام فنی و اجرایی کشور سال 52 ، دومین سال 67، سومین سال 75 و چهارم نسخه از آیین نامه سال 85 تدوین شده است ادامه داد: بیستم فروردین سال ۹۶ قانون یکپارچگی نظام فنی مهندسی به تصویب رسید به طوری که ، اکنون آیین نامه نظام فنی و اجرایی سال ۸۵ مورد عمل است و آیین‌نامه جدید جایگزین این آیین‌نامه خواهد شد.

رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: ماده ۳۴ قانون احکام دائمی برنامه توسعه نظام فنی و اجرایی یکپارچه را مطرح می‌کند لذا، سازمان برنامه و بودجه موظف است ظرف مدت یک سال از تاریخ ابلاغ قانون سند نظام فنی و اجرایی کشور را تهیه و اجرا کند، ضوابط و مقررات ساخت و ساز در چارچوب آیین نامه باید تنظیم شود، به طوریکه یک سال مهلت داشتیم تا سند را تنظیم کنیم.

وی با اشاره به اینکه 20 فروردین سال ۹۷ باید این آیین نامه ابلاغ شود گفت : چهار سال است که برای خدمات مهندسی میان دستگاه ها به دنبال وحدت رویه هستیم، نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور مجموعه اصول فرآیند‌ها و اسنادی است که از طریق بستری مناسب به دنبال جهت‌گیری مشترک، همگرا، مدیریت، پدید آوری، بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های سرمایه‌گذاری است.

مصطفوی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه به عنوان متولی توسعه، این بار مصمم است فصل جدیدی را در عرصه ساخت و ساز و مهندسی کشور رقم بزند افزود : از این رو بسیاری از تعاریف تغییر خواهد کرد.

رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه یکپارچه سازی نظام مهندسی در سایه قانون احکام توسعه است ادامه داد: باید یک ادبیات در مهندسی کشور قالب باشد لذا، طبق آیین نامه فقط یک نظام فنی و اجرایی در کشور خواهیم داشت.

مصطفوی با بیان اینکه نظام فنی و حرفه ای کشور حدود ۹۰۰ نشریه فنی دارد افزود: مبحث ششم نظام مهندسی چهار نشریه نظام فنی و اجرایی دارد ، چند نشریه در مبحث نظام‌مندی وجود دارد که بر گرفته از این نشریات است.

وی با اشاره به اینکه مشکل ما اگر پول بود هر کسی با هر شکل و قیافه ای می توانست پروژه ها را بسازد و حتما هم خوب نخواهد ساخت گفت: مهندسین متخصص باید اقدام به ساخت و ساز کنند، ما در نظام فنی و اجرایی متخصص داریم لذا ، امنیت سرمایه بزرگ ترین چیزی است که باید به آن بپردازیم.

مصطفوی با اشاره به اینکه دستورالعمل ماده ۲۷ تا کنون پنج بار بازنگری شده است عنوان کرد: دولت تلاش دارد راه را باز کند و موانع را بردارد.

رئیس امور نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه بروکراسی شدید در لایه‌های پایین وجود دارد گفت: باید لایه های پایین درست شود و با حمایت قاطع هیئت وزیران و سازمان‌های اجرایی باید این امر صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه تغییر نگرش در پدید آوری پروژه ها ایجاد شده است و این جبر توسعه است، زیرا کشور در حال توسعه است خاطرنشان کرد: دولت کارفرما نمی تواند موفق باشد باید دولت تنظیم کننده و نظارت کننده بر عمران کشور باشد نه اینکه مجری باشد.

وی ادامه داد : بدهی دولت به پیمانکاران حدود ۵۰۰ هزار میلیارد گفته می شود و البته این عدد تایید شده نیست و به صورت متغیر است.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواست‌های آن‌ها به بهترین شکل است.

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظام‌مند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آن‌ها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیش‌ساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.

شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش

وی درباره برنامه‌های تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرم‌افزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهره‌گیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظام‌مند مطرح کنند.

قربانی ادامه داد: وجود این نرم‌افرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواست‌های مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظام‌مند خواهد شد. ضمن این‌که تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.

پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیت‌های واحد CRM خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع می‌شود که این مهم باعث پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت می‌شود. ضمن این‌که استفاده از نرم‌افزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آن‌ها و... خواهد شد.

قربانی افزود: داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع‌آوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل می‌شود که علاوه‌بر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیم‌گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آن‌ها می‌شود.

چشم‌اندازی دو ساله

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشم‌اندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راه‌اندازی واحد CRM انتظار می‌رود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوه‌بر ارتقاء رضایت آن‌ها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.

وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآورده‌سازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش می‌یابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد می‌رسد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم