Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه علمی کاربردی بر تهیه هرچه سریع‌تر آیین‌نامه نحوه اجرایی‌شدن قانون نظام جامع آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی تاکید کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید در دومین جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای این دانشگاه که با حضور دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش و نایب‌رئیس شورا، دکتر ضیایی مهر مدیرکل دفتر صلاحیت حرفه‌ای و دبیر شورا و اعضای شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی که با دستور بررسی و تصویب ساختار کمیته‌های موردنیاز برای استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای در دانشگاه و بررسی سازو کارهای مشارکت واحدهای استانی در اجرای برنامه‌های دفتر برگزار شد، ضمن بیان جایگاه و اهمیت نظام صلاحیت حرفه‌ای و اشاره به تصویب و ابلاغ قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی اظهار داشت: با توجه به متن ابلاغی این قانون و مفاد مندرج در آن باید مقررات و برنامه‌های دانشگاه را با آن هماهنگ کنیم و به دنبال تحقق اهداف اجرایی آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه دکتر حاتمی بیان کرد: برای تحقق و اجرای نظام صلاحیت حرفه‌ای به کمک همه ذی‌مدخلان نیاز داریم و بدون مساعدت آن‌ها نمی‌توانیم به سرمنزل مقصود برسیم.

وی ضمن اشاره به ضرورت تدقیق بیشتر برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه جهت استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای، بازنگری و اصلاح برنامه‌های درسی مبتنی بر شایستگی‌های حرفه‌ای را از جمله برنامه‌ها و هماهنگی‌های حوزه صلاحیت حرفه‌ای با برنامه‌های درسی دانشگاه اعلام کرد.

سپس دکتر ضیایی‌مهر با مروری بر مطالب و مذاکرات جلسه قبل شورا به تشریح دستور کارها پرداخت و گفت: دستورات این جلسه پیرامون تشکیل کمیته‌های موردنیاز و پاسخ به انتظارات استان‌ها در خصوص نقش و نحوه مشارکت واحدهای استانی در اجرایی کردن نظام صلاحیت حرفه‌ای است.

وی از تشکیل دو کمیته استانداردسازی که وظیفه هماهنگی و احصای استانداردهای شایستگی مشاغل را بر عهده خواهد داشت و کمیته سنجش صلاحیت حرفه‌ای که مسئولیت تدوین و طراحی بسته‌های آزمون‌های عملکردی به‌ منظور انجام سنجش شایستگی‌های تعریف‌شده در ذیل شورا خبر داد.

مدیرکل دفتر صلاحیت حرفه‌ای و دبیر شورا در ادامه افزود: واحدهای استانی نقش غیرقابل‌انکاری در اجرایی شدن برنامه‌های دفتر دارند به‌طوری‌که طی مسیر بدون حضور و مشارکت آن‌ها میسر نمی‌باشد.

ضیایی مهر در ارتباط با دستور کار دوم، با اشاره به ابلاغ مصوبه تشکیل شورای صلاحیت حرفه‌ای گفت: واحدهای استانی دانشگاه همانند سایر دفاتر و حوزه‌های ستادی انتظار دارند نقش و تکالیف آنان در راستای اجرایی کردن مفاد آیین‌نامه ابلاغ‌شده مشخص شود و از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود در این بخش‌ها استفاده حداکثری صورت گیرد.

در ادامه جلسه اعضای شورا درباره دستورات کار شورا پیشنهاداتی را برای اجرای هر چه دقیق‌تر برنامه‌های دبیرخانه شورا ارائه کردند. در پایان این جلسه ضمن تصویب کلیات تشکیل کمیته‌های پیشنهادی، دبیرخانه شورا مکلف شد شیوه‌نامه اجرایی کمیته‌ها را برای جلسات آینده آماده و به شورا ارائه دهد.

همچنین مقرر شد دبیرخانه شورا آیین‌نامه پیشنهادی نحوه اجرایی‌شدن قانون نظام جامع آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی را در راستای همسوسازی فعالیت‌های دانشگاه با قانون مذکور تهیه کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرمهدی علوی در گفت‌وگو با بخش اخبار ورزشی شبکه سوم سیما درباره حوادث بازی پرسپولیس و سپاهان اظهار کرد: باید آیین‌نامه اجرایی کانون هواداری کشور تشکیل شود و اسامی تایید شده باشگاه‌ها به اطلاع فدراسیون فوتبال برسد تا در فایل مرتبط با بانک اطلاعاتی هواداری ذخیره شود.

وی ادامه داد: موضوع دوم، بحث بلیت‌فروشی هوشمندانه برای مسابقات تیم میزبان رقابت‌های لیگ برتر برای فصل آینده است تا هر فردی به صورت هوشمند در صندلی خودش قرار بگیرد. این موضوع باعث نظم بیشتر می‌شود. بحث سوم، تجهیزات در ورزشگاه‌ها است که باید در استاندارد برگزاری رقابت‌های لیگ برتر و بر اساس الزام‌های AFC باشد. همچنین هماهنگی‌هایی با سایت ثبت احوال در جریان است تا در حوزه بلیت فروشی آنلاین، افراد در صندلی مرتبط با خود قرار بگیرند.

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در واکنش به اینکه چه تضمینی برای اجرای آیین‌نامه وجود دارد، تصریح کرد: اگر این الزامات انجام نشود، لیگ آینده به تعویق می‌افتد و تا انجام تمامی موارد آغاز نمی‌شود. پس از پایان لیگ امسال، موارد اجرایی را هفته به هفته به اطلاع می‌رسانیم. بر اساس همین آیین‌نامه، LOC برگزاری مسابقات لیگ برتر وقف برگزاری مسابقات کنفدراسیون آسیا خواهد بود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد